Frågor & svar!

Hur lång är det till Visby? 

Vi ligger i norra delen av Visby. Till ringmuren tar det knappt tio minuter att gå. Till St Torget tar det kanske 20 minuter att gå.

Hur mycket kostar duschen?

Vi erbjuder fem eller tio minuter dusch om dagen PER ENHET (stuga, tält eller camping), oavsett om bokningen är för en person eller för sex personer. Det går att köpa till hur mycket som helst. Allt till priset om 4 SEK per minut.

Hur bokar man en specifik plats hos er? 

Vi bokar i pool, det innebär att bokningar för samma boende läggs i en pott där bokningsprogrammet optimerar alla bokningar och lägger ett pussel. Det gör att vi inte vet förrän på morgonen respektive ankomstdag vilka platser vi har tillgängliga för dagens ankomster. Vi kan bara sälja en typ av plats, inte specifik. Men vi tar gärna emot önskemål och försöker uppfylla det så gott vi kan.

Kan man checka in när som?

Jajamen! Bara det finns en gjord bokning. Vi kontaktar er och meddelar var och hur ni hittar till rätt campingplats eller stuga. Så kan incheckning sker dygnet runt. Tänk bara på att incheckningen är från kl 15, som om man ankommer på natten måste den natt vi lämnar vara ankomstdagen.

Hur stor campingplats är Visby strandby? 

Vi har ett sextiotal stugor för uthyrning av olika standard och 100 platser för camping med el och ytterligare ett 50-tal platser för tält (utan el).

Vad kan man ställa på en campingplats 6*6 meter för tält?

På våra små platser är det lagom att ha ett tält (av högst fyrmannastorlek) samt en bil. Kom ihåg att plats måste alltid finns till brandavståndet till grannen.

Vad kan man ställa på en campingplats 8*8 meter för husbil?

På våra platser för husbil är det lagom att ha just en mindre husbil – upp till 7 meter. Kom ihåg att plats måste alltid finns till brandavståndet till grannen.

Vad kan man ställa på en campingplats 10*10 meter för husvagn? 

På våra små platser är det lagom att ha en husvagn och en bil. Här finns det även oftast plats till ett förtält. Kom ihåg att plats måste alltid finns till brandavståndet till grannen.